Logobj.jpg
Hem Program Kontakt Vår Gemenskap Mission


Gudstjänster


Vi som församling har idag ett flertal grenar på vårt församlingsträd. Vi har gudstjänster söndagar kl. 11.00 - under _MG_3901_norm_SE4.jpgsommaren kl. 10:00 - i Björnstorpskyrkan på Brogatan 17 i Oskarström. Där har vi även regelbundet samlingar kring bibeln och bönen. Våra gudstjänster innehåller sång och musik, predikan, barnruta och avslutas ofta med kyrkkaffe. Minst en gång i månaden firas också nattvard.

 

 


Bön.

 

Varje Torsdag kl 18:30 samlas vi i Björnstorpskyrkan på Brogatan 17 i Oskarström för bön och förbön för varandra, välkommen.


  

Kyrkfrukostar.kaffekopp.jpg

 

Vanligtvis den sista Söndagen i månaden har vi frukost i Björnstorp.

Då samlas vi för att äta frukost tillsammans från kl 09:00 - 10:30 tag gärna med en vän och umgås med en härlig frukost tillsammans. Efteråt så sjunger vi och avslutar med en liten bön.


Språk Café

Onsdagar kl 18:00 har vi ett öppet café för Oskarströmare och nyanlända från olika länder. Vi tar en fika gemensamt och samtalar om livet.

Här har du möjlighet att hjälpa till för dessa nyanlända som har stått och står inför många prövningar.


 

Ekumenik

 

Svenska kyrkan, Missionskyrkan och ibland Katolska kyrkan i Oskarström, Sennan och Enslöv gör många olika gemensamma insatser och samlingar. Se mötesplaneringen.


Rubrik

.

Rubrik

Sök

Skriv in det du vill söka efter här

Följ oss